Fabrika
për prodhimin
e polisterolit

Cilësia jonë bazohet në Teknologjin Gjermane

Kompania Euroterm-AG që nga fillimi i themelimit kishte për qëllim që në tregun vendës të sjellë inovacionet më të reja nga Bashkimi Europian në fushën e izolimit termik, duke i ndjekur me kujdes ritmet inovative të fushës së izolimit termik dhe duke u përshtatur në përpikëri tani si çdo herë tjetër produktet e Euroterm-Ag eksportohen lirshëm dhe janë konkurente me secilin nga produktet të së njëjtës kategori në Bashkimin Europian.

PRODHIMET TONA ME CILËSI TË LARTË

I riciklueshëm

Miqësor me mjedisin

Rezistent ndaj nxehtësisë

Rezistent ndaj të ftohtit

Lider në tregun e Kosovës

Euroterm-Ag tashmë është i shtrirë edhe në tregun Evropian me Lambdapor. Gjithashtu e pajisur me të gjitha normat e standardeve te kërkuara nga bashkimi Evropian në fushën e izolimit termik.
244632868_2025404020969375_1281532032805091721_n

Disa nga furnizimet tona

Eksporti

Duke qenë se kompania Euroterm-AG është kompania e vetme në vendin tonë e licencuar me normat më të reja të standardeve të Bashkimit Europian vazhdon eksportin tashmë si një punë rutinë drejt Bashkimit Europian