Rreth Nesh

photo

Kush jemi ne?

Euroterm-Ag u themelua në vitin 2013 dhe shërben për prodhimin e shtatë produkteve të polisterolit produkt ky i cili kryesisht aplikohet për termoizolimin e shtëpive apo banesave.

Misioni

Kompania Euroterm-AG që nga fillimi i themelimit kishte për qëllim që në tregun vendës të sjellë inovacionet më të reja nga Bashkimi Europian në fushën e izolimit termik, duke i ndjekur me kujdes ritmet inovative të fushës së izolimit termik dhe duke u përshtatur në përpikëri tani si çdo herë tjetër produktet e Euroterm-Ag eksportohen lirshëm dhe janë konkurente me secilin nga produktet të së njëjtës kategori në Bashkimin Europian.

Normat e standardeve që jemi të licencuar

Eksporti

Duke qenë se kompania Euroterm-AG është kompania e vetme në vendin tonë e licencuar me normat më të reja të standardeve të Bashkimit Europian vazhdon eksportin tashmë si një punë rutinë drejt Bashkimit Europian
244632868_2025404020969375_1281532032805091721_n